Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Πρακτικά Δ.Σ. 22/6/17

Την Πέμπτη 22-6-2017 και 1.00 μ.μ. συνεδρίασε τακτικά το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας).

Παρόντες:
Μπρανιώτου Ιωάννα
Λιμνίδου Μίνα
Σιδηρόπουλος Θανάσης
Καραφουλίδης Τάσος
Συμεωνίδης Γιάννης
Βοργιατζίδης Γιάννης

Απόντες:
Βενιόπουλος  Σωτήρης

ΘΕΜΑΤΑ:

1. Αποφασίστηκε επίσκεψη αντιπροσωπειών των Σωματείων Εργαζομένων των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας στην Επίτροπο την Παρασκευή 23-6 στις 1.00 μ.μ., για την μη  υπογραφή των υπερωριών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου που δεν έχουν καταβληθεί. Εισηγητής: Μπρανιώτου

2. Εφημερίες νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Εισηγητής: Μπρανιώτου.  Αποφασίστηκε να τεθεί το θέμα εκ νέου στο Διοικητή του Νοσοκομείου για την οριστική λύση του προβλήματος. Ομόφωνα υπέρ.

3. Ερώτημα προς την Επιθεώρηση Εργασίας για την αποζημίωση της υπερωριακής απασχόλησης (Κυριακές – αργίες) των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου στην καθαριότητα και τη σίτιση. Εισηγητής: Καραφουλίδης Ομόφωνα υπέρ.

4. Επικοινωνία με την ΠΟΕΔΗΝ για επαναπροσδιορισμό του χρέους μας και ενημέρωση εγγράφως για το καινούργιο ποσό. Εισηγητής: Καραφουλίδης Ομόφωνα υπέρ.

5. Ενημέρωση στη Διοίκηση ότι το προσωπικό που μετακινείται στο Νοσοκομείο μας θα εγγράφεται αυτομάτως στο Σωματείο Εργαζομένων. Εισηγητής Μπρανιώτου Ομόφωνα υπέρ.

6. Δυνατότητα εγγραφής στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου (καθαριότητας  – σίτισης) και των επικουρικών εργαζομένων. Εισηγητής: Καραφουλίδης. Ομόφωνα υπέρ.

7. Καταβολή επιδομάτων – μορίων στους τοποθετημένους προϊσταμένους. Νομιμότητα της μη καταβολής όταν οι υπάλληλοι υπηρετούν στις θέσεις σε μόνιμη βάση άνω του 6μήνου. Ερώτημα στο Υπουργείο για το θέμα. Εισηγητής: Λιμνίδου.  Ομόφωνα υπέρ.

8.Αντικατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή του Σωματείου, λόγω παλαιότητας. Εισηγητής: Καραφουλίδης  Αποφασίστηκε  να γίνει έρευνα αγοράς για τιμές και τη δυνατότητα εύρεσης δωρητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου